dilluns, 30 de gener del 2017

CF Ripoll, 8 - At Olot, 0

El Ripoll va recuperar-se de la derrota contra el Sant Esteve, golejant a l'At.Olot en un partit que ja es va decidir a la primera part. Al quart d'hora de joc el debutant José Flores (ex del Llagostera B i el Palamós) va inaugurar el marcador, en el primer dels gols que van servir-li per fer un hat trick. Molas en dues ocasions, una d'elles de penal, i el mateix Flores van fer el 4 a 0 que el marcador assenyalava al descans. A la represa nou parcial de 4-0, aquesta vegada amb gols de Maiki Gainza, Ivan Díaz, Iban Soto i altre cop Flores. A la porteria també va debutar Santiago Amaya, ex del Banyoles.
CF Ripoll: Amaya (Viñas), Caballé (David Bellon), Bruno (Iban Soto (1)), Daniel-Óscar, Mario, Ivan Díaz (1), Flores (3), Molas (2), Bassols, Ramsés i Maiki Gainza (1).