dilluns, 16 de gener del 2017

Camós, 0 - CF Ripoll, 5

Nou pas endavant del CF Ripoll de David Zurita en la seva lluita per tornar a tercera catalana. Amb aquesta victòria l'equip tanca la primera volta com a líder de la categoria, tres punts per sobre del Sant Esteve d'en Bas, precisament el rival de la propera jornada al camp Municipal d'Esports de Ripoll. Maiki Gainza va avançar als ripollesos al segon minut de partit. Èric Galceran va ampliar l'avantatge abans del descans, al qual s'hi va arribar amb 0-2. El segon temps va servir per certificar l'encert golejador de l'equip, amb tres noves dianes de Bassols (2) i Ramsés.
CF Ripoll: Vilas, Caballé, Bruno, Daniel-Óscar, Mario, Ivan Díaz, Bassols (2), Badosa, Èric Galceran (1), Molas (Ramsés (1)) i Maiki Gainza (1) (David Bellon).