dissabte, 24 de setembre del 2016

Olot At, 0 - CF Ripoll, 12

Victòria fàcil del CF Ripoll al camp de l'Olot At, en la primera victòria de la temporada. L'equip de David Zurita va avançar-se en el marcador amb dos gols matiners d'Eric Galceran. Al quart d'hora l'equip ja guanyava 0 a 2, marcador que es va ampliar abans del descans fins al 0-7, gràcies a Pitu Labrador (2), Bassols, Molas i dos gols més d'Eric Galceran.
Amb la victòria a la butxaca el segon temps va ser de tràmit, amb Zurita donant entrada a tots els homes en condicions de la banqueta. Ivan Díaz, Daniel-Óscar Fernández, Ramsés i un nou gol de Bassols, van situar el 0-12 definitiu al marcador.
CF Ripoll: Eric Quesada, Caballé (Cayuela), Mario, Daniel-Óscar Fernández (1), Marc Albarracín (Coma), Ivan Díaz (1), Bassols (2), Pitu Labrador (1) (Ramsés (2)), Galcerán (4), Molas (1), Maiky Gainza (Bruno).