diumenge, 11 de setembre del 2016

CF Ripoll, 5 - Vic B, 0

Darrer amistós de la pretemporada, aquesta vegada contra un filial del Vic que jugarà al grup 4 de quarta catalana, en el marc del memorial Ramon Orriols. El Ripoll hi va jugar un bon partit, amb moltes ocasions i ritme. El toc va desgastar al contrari i això va permetre un resultat final concloent. Eric va marcar el primer gol (m.9) i abans del descans Bassols ja havia fet el segon (m.39). Al segon temps el mateix Bassols va fer el tercer i el quart (m.46 i m.57). Ivan Díaz va rematar el definitiu 5-0 a un minut pel final.
David Zurita va utilitzar a Ossian, Dani, Caballé, Pitu, Ivan Díaz, Bassols, Camacho, Eric, Molas, Marc i Sebas com a titulars i també a Toni Comas, Ramsés, Viñas, Eric Quesada, Bruno i Gerard Pujol.