dimarts, 25 d’abril del 2017

Osor, 2 - CF Ripoll, 3

Cop gairebé definitiu del CF Ripoll al grup 27 de quarta catalana, per aconseguir el desitjat ascens. L'equip de David Zurita va superar al segon classificat a domicili, en un partit ajustat que no va decidir-se fins als darrers minuts.
L'Osor s'havia avançat en el marcador gràcies a un gol matiner de Marc Crous (m.9), que va ser respost un minut més tard per Flores en l'empat a 1. El mateix Flores va fer el segon pel Ripoll (m.18). A mitjans del primer temps, Adrià Crous va marcar l'empat a 2, que es va mantenir durant gairebé tot el partit. Quan el segon temps ja declinava, Bassols va marcar el 2 a 3 definitiu, que deixa al Ripoll cinc punts per sobre de l'Osor, i amb el gol average a favor.
CF Ripoll: Ossian Vilas, Ramsés, Bruno, Daniel-Óscar, Ivan Díaz, Mario, Alaminos, Èric Galceran, Bassols (1), Flores (2) i Maiki Gainza (David Bellon).