diumenge, 19 de març del 2017

CF Ripoll, 6 - Joanetes, 0

Dos parcials de 3 a 0 van suposar una nova i important victòria del CF Ripoll, que té una mica més a la vora l'ascens a tercera catalana. L'equip de David Zurita va fer un partit solvent, i al quart d'hora ja guanyava 2-0 gràcies als gols de Flores. A la mitja hora Alaminos va fer el tercer, amb el qual es va arribar al descans. El segon temps va servir perquè Flores signés un nou hat trick (m.56). Al darrer tram de partit van arribar els dos darrers gols, un en pròpia porta de Darné quan intentava treure una pilota de l'àrea petita, i l'últim ja en la darrera jugada, de Ramsés. Tal i com es habitual durant tota la temporada Ivan Díaz va signar un partit impecable.
CF Ripoll: Ossian Vilas, Mario, Bruno, Daniel-Óscar, Alaminos (1), Ivan Díaz, Bassols (David Bellon), Ramsés (1), Flores (3), Molas i Maiki Gainza (Viñas).