diumenge, 20 de novembre del 2016

CF Ripoll, 5 - La Cellera, 0

El CF Ripoll s'ha situat líder del grup 27 de quarta catalana després de golejar 5-0 a La Cellera. L'equip de David Zurita va començar amb molt bon peu el partit. Al primer minut Ivan Díaz ja havia marcat el primer gol. Caballé va fer el segon al minut 8, i Ramsés el tercer abans que l'equip visitant es quedés en inferioritat per expulsió de Mourad Ahlal. Al descans s'hi va arribar amb 4-0 gràcies a un altre gol d'Ivan Díaz. Al segon temps el Ripoll va aixecar el peu de l'accelerador i va marcar el cinquè definitiu obra de David Bellon (m.81). La Cellera va acabar jugant amb nou homes, després que Mohamed Haddouchi també fós expulsat.
CF Ripoll: Èric Quesada, Mario (David Bellon (1)), Bruno, Daniel-Óscar, Badosa, Ivan Díaz (2), Bassols (Cayuela), Pitu Labrador, Ramsés (1) (Camacho), Molas i Caballé (1) (Maiki Gainza).