dimecres, 31 d’agost del 2016

Cabanes, 2 - CF Ripoll, 2

El CF Ripoll manté la seva imbatibilitat en la pretemporada després d'empatar al camp de la UE Cabanes del grup 15 de Tercera Catalana. L'equip local va avançar-se al minut 33 del primer temps, resultat amb que es va arribar al descans. Al segon minut de la represa Camacho va demostrar el seu bon moment golejador, empatant el partit. Deu minuts pel final el partit es va complicar de nou, amb el 2 a 1 pel Cabanes. A darrera hora però, el CF Ripoll va marcar l'empat definitiu a 2, gràcies al gol de Badosa. El Cabanes es va mostrar com un bon rival, amb un camp de gespa molt cuidat.
L'equip de Zurita va alinear a Ossian, Caballé, Bruno, Dani, Marc, Ivan Díaz, Badosa, Antolín, Bassols, Brian i Camacho. També van jugar Eric Galcerán, Dani, Molas, Ramsés i Orriols.